Afgelopen week ben ik opgenomen in het Gelders Vallei Ziekenhuis in Ede. Ik had hartkloppingen met pieken van boven de 200 slagen per minuut. De artsen vermoedden een oud infarct of iets wat ik al mijn leven lang met me meedroeg.
Na alle noodzakelijke onderzoeken (echo van het hart, een katheterisatie om de bloedvaten te controleren e.d.) bleek dat het met mij lichamelijk in orde is. De oorzaak zit hem in het mentale. Met een paar medicijnen moet de hartslag onder controle blijven. De verzorging in het Gelder Vallei Ziekenhuis door de verpleging en de artsen was geweldig en ze hebben me alle vertrouwen gegeven, dat het nu goed blijft gaan.

De laatste twee jaar hebben mijn gezin het best ‘voor de kiezen’ gehad … zonder in detail te treden. Dit heeft een zware wissel getrokken op ons alle vier. Een maand na de zomervakantie werd ik erg moe. Ik had toen al regelmatig last van hartkloppingen, maar dat zakte steeds goed af. Afgelopen week niet meer en toen was een ziekenhuisopname onvermijdelijk.
De komende week of weken ga ik proberen weer terug ‘in vorm’ te komen en hoop ik weer artikels te kunnen maken voor Het Marathonduivenjournaal. Verder mag ik de veiling tbv deze site optuigen. Ik heb nog een paar schenkingen nodig en dus zal ik de komende week diverse marathonliefhebbers nog benaderen voor een schenking.

Ik ben er niet van om mijn zorgen aan de grote klok te hangen, maar ik en ook mijn vrouw vinden dat ik mijn trouwe lezers op de hoogte moet houden van het feit waarom er minder ‘leesvoer’ op mijn site staan.
Ik heb er vertrouwen in dat alles weer goed komt.