De afgelopen weken, metname de laatste dagen, heb ik u, als lezers, veelvuldig geïnformeerd welke prachtige zomerjongen wij te koop hadden op Duiven.net. Deze veiling is heel goed verlopen. Ik wil de kopers en bieders enorm bedanken voor het vertrouwen wat ze in onze duiven hebben laten blijken!!!

Een kritische lezer zou kunnen zeggen: Er gaan veilingen veel beter! Dat klopt natuurlijk, maar dat gunnen wij deze liefhebbers. Maar wij zijn dik tevreden met deze normale prijzen. De oorzaak is simpel … wij zijn:

  • Niet enorm commercieel
  • Geven veel weg aan bonnen
  • Geven veel weg aan liefhebbers, die we denken te moeten steunen
  • We hebben een goede stam duiven zonder populaire namen
  • We schaffen duiven aan, waarvan we denken en hopen dat het onze stam beter maakt en niet omdat het commercieel aantrekkelijk is

Zo genieten wij van onze hobby en laten we anderen meegenieten en kunnen mensen met minder middelen ook aan een duifje komen met een goede achtergrond. We hebben ons ‘voerpotje’ voor de komende tijd kunnen vullen en daar zijn we heel blij mee!
Iedere belangstellende, bieder en koper willen wij bedanken vanuit ons hart. We hopen samen weer van het komende seizoen te genieten.

P.S. Wilt u voor komend seizoen een paar jonkies bij ons aanschaffen, stuur mij gerust een mailtje of bel me