Vorig jaar zijn er door corona (en de betreffende maatregelen) geen jonge duiven verkocht voor de Golden Classic Marathon. Net als het jaar ervoor. Daarom wordt deze mooie competitie in 2022 net zo georganiseerd als de editie 2021. En wel als volgt …

De organisatie stelde dit bericht op: Dit jaar willen we weer de Golden Classic Marathon Ringenrace organiseren. U kunt net als vorig jaar uiterlijk 1 april a.s. maximaal 4 door uzelf gekweekte of aangeschafte jaarlingen van 2021 aanwijzen. De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen € 50,- per duif of € 150,- voor 4 duiven. De prijzen worden vervlogen op Agen ZLU en Bergerac Nationaal 2022. Nadere berichtgeving volgt begin maart.

In navolging op het eerdere bericht hierover, blijven we bij het zelfde concept als in 2021. Het is juist de uitdaging om voor de vluchten je favorietjes aan te wijzen . Met 4 duiven heeft iedereen evenveel kans, is ook duidelijker naar de andere deelnemers. Je weet van te voren welke duiven mee mogen doen. Als je ze als jong had gekocht weet je ook niet of ze er het jaar erop nog aanwezig zijn. We hopen dat jullie allen weer meedoen en dat we bovendien nieuwe spelers mogen verwelkomen. IEDEREEN IN NEDERLAND KAN MEE DOEN.

We willen jullie alle een goede kweek wensen.
Het GOLDEN CLASSIC TEAM

P.S. Voor de editie van 2023 kunt a.s. zaterdag 19 februari koppelen voor de eerste verkoop in april. Voor meer info zie dit artikel!!!