In deze rubriek stellen marathonduivenliefhebbers hun favoriete duif (duiven) voor de aankomende marathonvlucht. In deze aflevering de favoriete duif voor Pau van de Comb. Van Breugel.

Ad, namens hem en zijn vader: Onze Blauwe favoriet is een goed gebouwde doffer uit 2014, die in 2019 als 5-jarige doffer zijn ZLU debuut maakte op de vlucht van PAU.
Het was ook gelijk een mooi debuut met een 2e prijs in onze BCC. Hier is het een soort attractievlucht. In de Zuiderkempen speelde hij de 59e prijs. Nationaal zat hij er net onderdoor, maar internationaal speelde hij de 2.216e.
 
 
Zijn prijzen in het verleden zijn merendeels behaald op de korte vluchten. Tot 2019  en toen ging hij nog mee naar Issoudun. Op deze vlucht speelde hij de 11e prijs speelde in de vereniging en in onze BCC de 168e en in de zuiderkempen de 1.220e. 
Van Montlucon speelde hij de 9e in de vereniging en de 142e in onze BCC en de 577e in de zuiderkempen. Toen hij naar PAU.
 
Zijn vader is een zoon van de superkweker 301 van H Wijnands en zn uit Maastricht met een dochter van de Gouden vleugel van Etienne Merlaine uit België.
Moeder van ‘de 347’ is een dochter van de KLZ  Kleine Bordeaux van Fons van Ophuizen-Marel  met een zuster van de Kleine Bordeaux  van Fons van Ophuizen-Marel .
 
Ouders zijn kweekduiven die ik speciaal heb aangeschaft voor de ZLU.
 
Comb. Van Breugel uit Vught
 
Veel succes, mannen, op Pau !!!