De Club der Azen is een mooie competitie, waar iedere deelnemer aan de ZLU-vluchten aan kan meedoen. De voorwaarde en de prijzen staan hieronder vermeld. Het is een prachtige competitie met een leuke formule …

Wilt U ook graag deelnemen aan ‘de eerlijkste competitie over 4 grote fondvluchten’? … de competitie van de CLUB der AZEN … Maak dan voor 1 juni 125,- euro over op NL47rabo. 0144249073 CLUB DER AZEN

Met vermelding van naam, lidnummer, telefoonnummer en Uw e-mailadres. En U dingt mee naar de prijzen. Op iedere vlucht worden €500,- voor de eerste prijs en vervolgens €375,- €250,- en €125,- euro voor 2e, 3e en 4e prijs vervlogen.

Per vlucht kan een liefhebber maar EEN prijs winnen. U kunt wel op meerdere vluchten een prijs winnen. Het gaat om de prijs van een van de 4 eerstgetekende duiven van de inkorflijst van een liefhebber, dus niet de snelheden of de punten tellen. Eerlijker kan in onze ogen niet en liefhebbers groot of klein hebben evenveel kans.

Hoogtepunt is het KEIZERKAMPIOENSCHAP: Dit gaat over alle 4 de vluchten en de keizer is diegene met de hoogste score van alle eerste 4 getekende van de lijst, dus maximaal 4×4=16 Bij een gelijke score gaan de punten pas tellen: DOET U OOK MEE?

En wat U op voorhand al gewonnen heeft is een geheel verzorgde middag met drank en buffet voor U en Uw partner, in kasteel Elsloo.

Alles gaat tegenwoordig per mail, dus ook onze correspondentie en de uitslagen zijn vliegensvlug bij U. Dit omdat Goudenspeltdrager Dhr HUYEN onze rekenaar is die dit pro deo deze taak voor zijn rekening neemt. Vandaar ook dat een juist emailadres zo belangrijk is om te vermelden.

Het bestuur van de CLUB der AZEN