Afgelopen februari is mijn dierbare duivenvriend François van den Herik overleden aan de gevolgen van de ziekte, die ik liever niet uitspreek. We geven nogmaals aandacht aan dit droevige moment om er iets positiefs uit te halen. Als duivenliefhebbers steunen we Marc van den Herik (oom-zegger van François), die de Alpe D’huzes gaat fietsen. Vlak voor zijn overlijden vroeg hij aan zijn oom of hij het zou waarderen als hij aan deze sponsortocht zou meedoen. François deed dat natuurlijk, want hij was een groot wielerliefhebber.

In de periode rondom de Alpe D’huzes zal door Marc en door François zoon Boy een deel van zijn as worden uitgestrooid op de beroemde Alpe.

We steunen Marc in zijn krachtinspanning en zijn sponsoractie. Elke euro van de sponsortocht op de Alpe D’huez gaat o.a. naar het onderzoek voor immunotherapie. Deze therapie heeft er mede voor gezorgd dat Francois met zijn dochter Romy nog mee heeft kunnen doen aan de vluchten in 2017 en 2018.

41 duivenliefhebbers hebben een bon geschonken om Marc in zijn tocht te steunen. Deze bonnen staan tot a.s. weekend op Toppigeons. Ik hoop dat er genoeg bieders op deze bonnen gaan komen dat iedere schenking verkocht wordt (zodat de schenkers niet in de kou komen te staan met hun mooie schenking) én natuurlijk dat er een mooi bedrag bijeen wordt gebracht voor het goede doel (onderzoek om kanker uit te roeien) én als steun voor Marc van den Herik én als nagedachtenis aan François van den Herik.

Als u een bon koopt sponsort u Alpe D’huzes en krijgt u eigenlijk een duifje cadeau (een mooi citaat van Benno Kastelein). Laat u van uw beste kant zien, ga naar Toppigeons en doe een bod!

Meer info? Klik op deze link !!! 
U kunt ook hier een bijdrage doen voor deze sponsortocht, als een duif voor u te duur wordt.

Van harte aanbevolen door alle schenkers van de bonnen !!!