Iedere lezer wil ik de de allerbeste wensen doorgeven voor 2020. Dat het een jaar mag worden met successen op de vluchten, kweken van mooie jongen en vooral veel plezier met in elkaar in een goede gezondheid.

Gezondheid is het belangrijkste in het leven en ook met plezier dingen samen doen. Dat plezier zie je niet altijd terug als we kijken hoe mensen met elkaar omgaan. Ook binnen onze hobby laat dat vaak te wensen over. Ik kan dat als schrijver over onze hobby nauwelijks veranderen … helaas. Ik kan er alleen leuke dingen tegenover zetten. Mooie stukjes schrijven en een duivendag organiseren.

Dat laatste was afgelopen zaterdag het geval. Het was een gezellige dag met een goede verkoop. Over de Marathonduivenjournaaldag hoor ik regelmatig goede verhalen terug. Er worden duiven gekocht waar liefhebbers succes mee hebben. Er worden contacten gelegd en nieuw leven in geblazen, afspraken gemaakt voor samenwerking enz. Dit zou de basis moeten zijn voor onze sport. Laten we daar in 2020 met zijn allen aan gaan werken. En dat bedoel ik op alle niveua’s !!!

Een prachtig 2020 gewenst !!!