Op het Marathonduivenjournaal schenken we op sommige momenten aandacht voor bijzondere acties. Dit keer wil ik uw aandacht voor het onderstaande. Het gaat om het zoontje Jason van Enrico en Kim Liet. Enrico is een marathonduivenliefhebber en trouwe lezer van onze site. Hij en zijn vrouw Kim hebben een actie via crowdfunding opgezet, zodat zij een rolstoelbus kunnen kopen. Met deze bus kunnen ze dan samen met hun zoontje op pad voor leuke reisjes, maar vooral ook voor de noodzakelijk vervoer.

Dit is de vraag van Enrico en Kim …
Wij plaatsen dit bericht om de aandacht te vragen voor ons 2,5 jarige zoontje Jason.

Jason is een jongen met een zeldzame genetische afwijking. Hij is 1 van de 31 kinderen die wereldwijd gediagnosticeerd zijn met DHX30. Het gevolg hiervan is dat zijn motoriek niet goed is en hij niet kan staan, lopen, kruipen, praten en zelfstandig kan zitten.

Wij zijn een crowdfundingsactie gestart om een rolstoelbus te realiseren. Deze bus is erg hard nodig omdat het voor ons fysiek gezien ontzettend zwaar is om Jason in een gewone auto te tillen. En dat terwijl hij alleen nog maar groter en zwaarden zal worden. Via deze weg hopen wij als ouders voor Jason een rolstoelbus aan te kunnen schaffen zodat hij beter en gemakkelijker vervoerd kan worden.

Wij willen je daarom vragen een donatie te overwegen. Donaties kunnen worden gedaan via deze onderstaande link. Mocht je eerst wat meer te weten willen komen over Jason, kan dat door een kijkje te nemen op onze website:   www.ditisjason.nl

Hartelijk dank,
Jason, Enrico & Kim

Ik hoop dat u als trouwe lezer via de website van Jason een donatie wil doen!