Goede duiven haal je bij kleine topliefhebbers is een gezegde, die vele liefhebbers graag hanteren !!! Deze liefhebbers vliegen hooguit met 18 duiven en ze behalen de laatste jaren steeds de Top 3 van geheel Afdeling 10 Noord Oost Nederland op de Marathonvluchten !!!

Deze mannen schenken voor de zomer van 2016 een jonge duif uit hun beste vliegers of kwekers in overleg. Een topschenking van een klein Tophok !!!

Meer info lees …. https://www.marathonduivenjournaal.nl/artikel/johan-en-fabian-wendel-toppers-uit-afdeling-10-noordoost-nederland-deel-1/

Ik denk dat als je versterking wil voor je hok en je laat deze kans schieten, dat dit hetzelfde is … als een speler in de laatste minuut van de Europacup-finale een vrije kopkans voor een leeg doel mist en dat zijn ploeg vervolgens later met strafschoppen de finale verliest …. Laat deze ‘vrije kopkans’ niet van je hoofd af schieten en ga naar www.toppigeons.nl (bon 6 van deel 1) en bied op deze prachtige schenking !!! Of kom maandag naar Soest (Oostergracht 46 …. verkoop vanaf 15 uur) en koop deze bon !!! U krijgt er geen spijt van !!!