Op maandag 28 december 2015 houden wij in Soest de Eerste Marathonduivenjournaaldag. Het adres is Oostergracht 46 in het lokaal van P.V. Soest. Op deze dag worden late jongen van 2015 en bonnen van 2016 verkocht van de absolute top van Marathonduivenland. Verder zal er een mooie verloting zijn met dank aan een aantal sponsors met prijzen van duivensportartikelen tot levensmiddelen en een aantal late jongen met een prachtige achtergrond.

Verder is er vooral tijd voor gezelligheid en voor iedereen volop de tijd voor onderlinge ervaringswisselingen en het vertellen van sterke verhalen !!! Als u nog een idee voor deze middag dan mag u die naar mij sturen. We zullen dan kijken of het een toevoeging is voor de middag. Het moet in ieder geval niet te veel tijd in beslag nemen en niet ten koste gaan van de eerder genoemde … gezelligheid. Een forum heeft geen kans van slagen, omdat het vaak over medicijnen e.d. gaat en dat is tegen hetgeen wat Het Marathonduivenjournaal wil uitdragen …. ‘Het gaat om Kwaliteit van liefhebber, duif en hok!’ Deze middag heeft u de gelegenheid om raad te vragen aan goede liefhebbers, want die komen volop, om uzelf als liefhebber te verbeteren. En u heeft een ruime keuze om voor aanvaardbaar bedrag een duifje te bemachtigen met kwaliteit.

Wij, de familie van het Marathonduivenjournaal (schrijvers Cor en Jaco, webdesigner en trouwe lezers), hopen u te ontmoeten in Soest om er een ouderwets gezellige ‘duivendag’ van te maken.

Simon IJnsenedited