Wat een slot van het seizoen heeft Gerrit van Vilsteren dit jaar. De 29e nationaal Cahors in sector 3, 1e Bergerac van Afdeling 8 en nu, begin september, de 1e Limoges van Afdeling 8 en Superfondclub GOU. Prachtig voor deze enthousiaste duivenliefhebber uit Zwolle.

 

Limoges

In Super Fondclub GOU telde Limoges voor het Kampioenschap. Daarom speelde Gerrit zes duiven, waaronder een paar jaarlingen. Laat nu één van die jaarlingen deze vlucht winnen. In de fondclub versloeg Gerrit Bas Jansen en André en Jeroen Driessen. Deze liefhebbers, Bas, André en Jeroen, pakten ze ook goed.

Limoges

De winnende duif

Op Limoges was de beste duif van de Superfondclub GOU een duif door Gerrit gekweekt uit twee duiven van Aart Hup uit Oene. De vader van deze duif komt uit de Witstaart met een dochter van de Super 23 (10e nationaal Brive), die zelf 5e duifkampioen SFG in 2014. De moeder van de Limoges-winnaar is een dochter van de 6e NPO Perigueux.

 

Tot Slot

Binnenkort komt een uitgebreid verslag op Het Marathonduivenjournaal over het seizoen 2016 van Gerrit. Dit heeft hij verdiend, omdat hij o.a. 2e Kampioen Middaglossing is geworden van Marathon Noord. Gerrit gefeliciteerd met je mooie vroege prijsduif op Limoges !!!

jaco-handtekening