Zaterdag 15 april & 5 mei as wordt in het clubgebouw van de Luchtbode in Hendrik Ido Ambacht de verkoop van jonge duifjes gedaan voor de Golden Classic Marathon race 2019. De ervaring van de vorige jaargangen was goed en de opkomst geweldig. Inmiddels groeit deze competitie gestaag uit tot een nationale deelname. Er is zelfs al belangstelling van over onze grenzen. Nog even kort het concept;
De Golden Classic Marathon is een competitie waarin jaarlingen worden gespeeld op Agen ZLU en Bergerac NPO. Deze jaarlingen zijn het jaar ervoor als jong gekocht op een openbare verkoop. De opbrengst van deze verkoop vormt de prijzenpot. Op zowel Agen als Bergerac is dit jaar een pot van €5.000 te verdelen. De helft van het prijzengeld is voor de koper en verzorger van de duif en de andere helft voor de schenker. Het leuke aan deze competitie dat de schenker niet de koper/speler van de duif mag zijn.
Meer informatie zie bijlage en is ook terug te vinden op Facebook pagina Golden Classic Marathon. Meer informatie kunt U ook krijgen via de organisatoren te Henk Verheij via henk@ famverheij.nl of via Henry Visser.
De verkopers kunnen tussen 18.00 en 19.00 uur de duiven in de kooitjes komen doen. De bezichtiging voor de kopers is tussen 19.00 en 19.30 uur en de verkoop kunt u verwachten vanaf 20.00 uur. We gaan u ontmoeten a.s. zaterdag in H.I. Ambacht.
Op de foto de winnaars van de Golden Classic Marathon Agen 2017