Het is bijna zover !! Schrijft u als nog in voor de mooiste competitie van de Noordelijke helft van Nederland !!!

Met over een week het inkorven voor St.Vincent op het programma gaan we  beginnen aan alweer de 44e jaargang van Marathon Noord. Voor onze competitie op de middaglossing tellen de klassiekers St.Vincent, Bergerac en Dax.

Over een kleine maand  staat dan het inkorven voor Barcelona op de agenda. Dit is één van de 3 vluchten die samen met Marseille en Perpignan voor de ochtendcompetitie van Marathon Noord telt.

Ik kan begrijpen dat u na de ontwikkelingen t.a.v. het bericht van de ZLU, door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze situatie heeft u wellicht gedacht ik wacht nog even af wat er nu gaat gebeuren voordat ik mij inschrijf voor b.v. de ochtendcompetitie van SMN. Het probleem is voor het komende seizoen opgelost wat betreft de Neutralisatietijd. Alles wordt uitgevoerd zoals het is afgesproken in het voorjaar. Wij hebben daarom besloten dat u nog kan inschrijven voor onze competitie t/m vrijdag 8 juni.

De rest van de organisatie nemen wij voor onze rekening. U hoeft geen lijst in te vullen, u speelt na uw inschrijving automatisch mee met uw beide getekende duiven. U maakt kans op de prachtige sponsor- en geldprijzen.  De tussenstanden kunt u volgen op de website/facebook en aan het eind van het jaar krijgt u een mooi bewaarboek waar reportages van de winnaars, de gewonnen prijzen en de eindstanden van de competities in staan. Vervolgens worden de winnaars op 27 Oktober in Doetinchem gehuldigd en als u deelneemt bent u daar uiteraard van harte welkom.

Wij hopen dat we de komende maanden weer mooie vluchten mogen vervliegen en dat we misschien u mogen bellen dat u vluchtwinnaar bent geworden. Of misschien komt u wel bij de eerste 3 in de eindrangschikking van de middag of ochtendlossing, zodat we u mogen huldigen in Doetinchem. Maar voordat het zover is beginnen we weer allemaal op NUL en hebben we even veel kans.

Namens Stichting Marathon Noord wens ik u heel veel succes en vooral veel plezier.

Voorzitter
René Koeman

Wilt u inschrijven ga dan naar onze website www.marathonnoord.nl  Heeft u hulp nodig bij het inschrijven stuur dan een email naar beheerder@marathonnoord.nl